Linnaseudun Seuturahoitusta Avoimet maatilat -tapahtumalle Lammin Montolaan

Linnaseudun hallitus päätti kesäkuun kokouksessaan tukea paikallista maatilatapahtumaa Seuturahoituksella. Lauantaina 13.7. järjestettävässä Tule ja koe maitotila -tapahtumassa on mukana useita paikallisia yritys- ja yhteisötoimijoita. Tapahtumaohjelma sisältää tutustumista niin tilan tuotantoon, eläimiin kuin koneisiinkin. Päivä tarjoaa myös musiikkiesityksiä ja aittaelokuvateatterin, jossa esitetään Lammi-aiheisia lyhytelokuvia.

– Haluamme tapahtumallamme tuoda positiivista viestiä maaseudun elinvoimasta ja kertoa ruoantuotannon tärkeydestä sekä vastata kuluttajien tiedonjanoon toimialaamme kohtaan sanoo tapahtuman järjestäjä Titta Liukkala.

Tule ja koe maitotila -tapahtumaa vietetään lauantaina 13.7. kello 11–16 osoitteessa Montolantie 128, 16900 LAMMI.