Pyhän Olavin reitillä Iittalassa

Tiistaina 19.3.2019, 13-16, Kalvolan Kylätalo, Hollaajantie 3, Iittala.

Toukokuinen yleisöilta Iittalassa toi tukun ideoita Pyhän Olavin mannerreitin tiimoilta. Siltä pohjalta jatketaan nyt kohdennetummalla joukolla reitin suunnittelua ja Olaviin liittyvien palvelu/tuote/ohjelmapakettien kehittelyä. Mannerreitillä kuljetaan Kalvolan kirkon ja Iittalan kautta Sysmän Olavin kirkolta kohti Sastamalan Tyrvään Olavin kirkkoa.

Keskustellaan kohdennetummalla joukolla tavoitteista ja ideoista, toteutuksen edellytyksistä, toteutusvastuista, reitin linjauksesta sekä siitäkin, miten hankkeen kotisivuilla esitellään ”Kalvolan Olavia” (www.pyhanolavinmannerreitti.fi > matkailijalle).

Illan ideat ja reittiluonnos löytyvät myös hankkeen sivuilta (suunnittelu). Tietysti kerrataan koko reitin kuulumiset ja sovitaan lopuksi miten jatketaan.

Ilmoittautumiset 15.3.2019 mennessä https://bit.ly/2DuHqdc

Lisätietoja:
Sami Tantarimäki
Suunnittelija, FT, Turun yliopiston Brahea-keskus
puh. 040 7601 017, sami.tantarimaki@utu.fi