EUROPE DIRECT Häme & Pirkanmaa

Haluatko tietää lisää Euroopan unionista ja osallistua keskusteluun sen tulevaisuudesta?

Hämeessä ja Pirkanmaalla toimiva EUROPE DIRECT kuuluu Suomen EUROPE DIRECT -verkostoon, joka puolestaan on osa Euroopan laajuista EU-tietopisteiden verkostoa. Tietopisteiden tarkoituksena on lisätä vuorovaikutusta EU:n päätöksentekijöiden ja kansalaisten välillä sekä kannustaa kansalaisia osallistumaan keskusteluun EU:n tulevaisuudesta. Verkostoa hallinnoi Euroopan komissio. 

Voit toimittaa meille kysymyksiä EU:n toimintapolitiikoista, ohjelmista ja painopisteistä sekä osallistua tapahtumiin, joissa käsitellään EU:n tulevaisuutta.

Me käymme myös kouluissa pitämässä esityksiä, järjestämme EU:ta koskevia keskusteluja ja toimitamme virallisia julkaisuja.

Kaikki palvelumme ovat kansalaisille maksuttomia. On huomattava, ettemme voi tarjota oikeudellista neuvontaa emmekä tulkita EU:n lainsäädäntöä.

Euroopan jäsenvaltioissa toimivista keskuksista saa lisätietoa tästä linkistä

Valkeakosken toimipiste

Eliisa Vesisenaho

Sääksmäentie 772, 37700 Sääksmäki
040 750 2242
europedirect@pirkanhelmi.fi

Arkisin klo 9–15.
Kaikki vierailut sovittava etukäteen.

Hämeenlinnan toimipiste

Karita Soittila

Pannujärventie 7, 14820 Tuulos
040 354 3424
europedirect@linnaseutu.fi

Arkisin klo 9–15.
Kaikki vierailut sovittava etukäteen.

Keskitetty Europe Direct -neuvontapalvelu

Olen muuttamassa ulkomaille Eurooppaan – miten saan oleskeluluvan? Millaiset ovat verkkovierailumaksuja koskevat säännöt? Lentoni on peruutettu – mitä oikeuksia minulla on? Millaisia EU-tukia organisaationi voi hakea?

Saat vastauksen kaikkiin näihin ja moniin muihinkin kysymyksiin ottamalla yhteyttä suoraan Europe Direct -neuvontapalveluun. Keskitettyyn, kaikilla unionin virallisilla kielillä toimivaan neuvontapalveluun voit olla yhteydessä maksutta puhelimitse  ja verkkolomakkeella.

EU-tietoa muualla verkossa

Euroopan komission edustusto Suomessa

Sinun Eurooppasi -verkkosivusto

Eurooppatiedotuksen kattava tietopaketti EU:sta

EU:n virallinen verkkosivusto