Linnaseutu mukana Hyvin sanottu -keskustelufestivaaleilla 30.9.

Hyvin sanottu -keskustelufestivaalia vietetään Verkatehtaalla 30.9.–1.10. Tapahtuma on osa Erätauko-säätiön vetämää viisivuotista hanketta, jolla pyritään vahvistamaan suomalaista keskustelukulttuuria luomalla turvallisia keskusteluympäristöjä. Tavoitteena on nostaa keskustelukulttuurin tasoa ja innostaa ihmisiä toisia kunnioittavaan, erilaisia näkemyksiä arvostavaan keskusteluun. Festivaalin järjestäjinä toimivat Yle, Erätauko-säätiö ja Hämeenlinnan kaupunki yhteistyökumppaneineen.

Linnaseutu on mukana pop up -keskustelun järjestäjänä aiheella Kohteesta tekijäksi – asukas toimijana perjantaina 30.9. kello 13.45–15.15. Keskustelun teemoja ovat mm. osallisuus, asukkaiden aktivoiminen ja aktiivisuuden kanavoiminen yhteiseen hyvään. Lisäksi keskustellaan esimerkiksi erilaisten rahoitusten hyödyntämisestä ja mahdollisesta kaupunki-Leader toiminnasta Hämeenlinnan keskusta-alueella.

Tule mukaan keskustelemaan, joko paikan päällä mukaan hypäten tai ennakkoon ilmoittautuen: heikki.konsala@gmail.com / 045 650 5118. Kaikkiaan tapahtumassa on tarjolla kymmeniä keskusteluhetkiä, joista valtaosa on tarkoitettu kaikelle kansalle. Tule mukaan!

 

Hyvin sanottu -keskustelufestivaalin ohjelma.

Hyvin sanottu -hanke Hämeenlinnassa.