Lataa yhdistyksesi avuksi rahoitusopas!

Tukimuotoja yhdistyksille 2022 -julkaisu on osa Linnaseudun ja Pirkan Helmen oman yhteisölähtöisen kehittämisrahoitusvälineen valmistelutyötä ja tarkoitettu apuvälineeksi hankkeiden valmisteluun. Selvitykseen on koottu Leader Linnaseudun ja Pirkan Helmen toimialueiden sekä toimialueille ulottuvien säätiöiden, rahastojen, järjestöjen ja ministeriöiden taloudelliset tukimuodot, jotka on kohdistettu yhteisölliseen toimintaan. Selvityksen ulkopuolelle on jätetty Leader-ryhmien ja toimialueen kuntien omat tukimuodot.

Tämä yhteisölähtöisten rahoituskanavien selvitys on osa Linnaseudun ja Pirkan Helmen Rajaton-hanketta. Hankkeen tavoitteena on yhteistyön avulla vahvistaa, tehostaa ja uudistaa Leader-ryhmien toimintatapoja sekä löytää uusia ratkaisuja toiminnan toteuttamiseksi uudelle ohjelmakaudelle 2023–2027.

Lataa tiedosto tästä.