Käy pihaan ja nappaa puusta heijastin hihaan!

Olemme Europe Direct Häme & Pirkanmaan kanssa perustaneet Hauhon kirkonkylään yhteisöllisen heijastinpuun! Heijastinpuu on sijoitettu Hauhotalon pihaan, osoitteeseen Kirkkotie 5 ja siihen on mahdollista tuoda heijastimia ainakin tammikuun 2023 loppuun asti. Heijastinpuun perusajatuksena on saada jokaisen ohikulkijan hihaan heijastin ja parantaa alueella liikkuvien turvallisuutta. Heijastinpuusta voi kuka tahansa ottaa heijastimen ja siihen voivat alueen asukkaat ja eri toimijat tuoda omia heijastimiaan muiden iloksi ja turvaksi. Heijastimia voi myös toimittaa Linnaseudun toimistolle osoitteeseen Pannujärventie 7, Tuulos.
Voit osallistua heijastinpuun rakentamiseen myös sosiaalisessa mediassa. Ota kuva ja jaa se tunnisteilla #HauhoNäkyy ja #HauhonHeijastinpuu. Voit myös merkitä järjestäjät julkaisuusi niin jaamme julkaisusi omissa kanavissamme. Löydät meidät Instagramista @leaderlinnaseutu ja @edhamejapirkanmaa ja Facebookista @linnaseutu ja @EDhamejapirkanmaa.
Turvallista talvea!