Suomi.fi -koulutus 29.5.

Uudella rahoituskaudella ei ole enää mahdollista jättää hanke- tai rahoitushakemuksia paperisena. Hakemukset tehdään ainoastaan Ruokaviraston Hyrrä-järjestelmässä ja tätä varten yhdistyksen Suomi.fi -tunnukset ja -valtuutukset tulee olla kunnossa.

Forssan seudulla toimiva Leader LounaPlussa järjestää aiheesta koulutuksen, jossa opastusta aiheeseen antaa Laskentapiste Balanssi Oy:n toimitusjohtaja Juha Jansson.

Tilaisuus järjestetään hybridinä maanantaina 29.5. klo 17 Forssan Yrityskehityksen kokoustilassa (Koulukatu 13, Forssa) ja Teamsillä. Jos tulet paikan päälle, ota mukaan oma kone ja tunnukset sähköiseen tunnistautumiseen.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Voit liittyä Teams-kokoukseen tästä. Facebook-tapahtuman löydät täältä.

Sininen tausta, Suomi.fi -logo keskellä, alareunassa logot Leader ja Hyrrä.