Kirjeitä Kuparisaarelle julkaistu – uusi Allakan sivu avautumassa!

Linnaseudun Ajan patina -hanke on julkaissut pienen tarinakirjasen, jonka sivut kertovat tarinaa niin entisajan arkielämästä kuin vuotuisista kohokohdista – joulusta jakoaikaan. Samalla opus on hankkeen loppujulkaisu ja kääntää sivun ajan patinasta allakkaan.

Kirjanen löytyy verkkojulkaisuna täältä => Kirjeitä Kuparisaarelle – muistelmia joulusta jakoaikaan

ja sen voi tilata paperiversiona kotipostilaatikkoon ihan maksutta laittamalla joko sähköpostia kylahanke@linnaseutu.fi tai soittamalla p. 040 354 3424 / Johanna.

Uusi Allakan patina -hanke starttaa lokakuun puolivälistä jatkuen vuoden 2020 loppuun. Luvassa on joka kuukausi yksi tilaisuus: luento, tapahtuma, näyttely, retki tms. liittyen vanhanajan merkkipäiviin, perinteisiin ja vuodenkiertoon. Ajankohtaisimmat tiedot löydätte Facebookista “Kylätoimintaa ja kotiseututyötä Linnaseudulla” => www.facebook.com/ajanpatina

koristekuva