KYSELY: Hyvä elämä kylissä nyt ja 10 vuoden päästä

Tervetuloa vastaamaan kyselyyn!

MITKÄ OVAT HYVÄN KYLÄELÄMÄN EDELLYTYKSIÄ Hämeessä seuraavina vuosina?
Korona-aika on pakottanut meidät pysähtymään ja sopeutumaan uudenlaiseen elämään. Nyt on hyvä hetki pysähtyä pohtimaan, millaisia ovat kylämme, asuinalueemme ja pitäjämme tulevaisuudessa ja mitä asioiden eteen voimme tehdä yhdessä. Mikä tässä ajassa on arvokasta ja mitä haluamme säilyttää? Miten sinä haluat, että kyläsi tai asuinalueesi muuttuu ja mitä voit tehdä omalta osaltasi?

Hämeen Kylät laatii paraikaa Kanta-Hämeen kyläohjelmaa 2020-luvulle ja Leader-ryhmät omia strategioitaan uudelle rahoituskaudelle. Tämän kyselyn anti hyödynnetään näissä valmistelutöissä. Jos vastauksia saadaan vähintään 10 kpl yhden kylän alueelta, toimitamme yhteenvedon näistä vastauksista myös paikallisen kyläyhdistyksen tai vastaavan toimijan käyttöön.

Kyselyyn voi vastata helmikuun loppuun asti ja kysely avautuu tästä linkistä:

Vastaa kyselyyn tästä

Lisätietoja
Hämeen Kylät ry, kyläasiamies Elina Leppänen, kylaasiamies@hameenkylat.fi