Hämeenraitin vaikuttavuusoppaat on nyt julkaistu!

Hämeenraitissa on työstetty viimeiset kaksi vuotta yhdessä Hämeen alueen hankkeiden, Leader-ryhmien ja ELY-keskuksen kanssa yhteisiä vaikuttavuusoppaita. Oppaat johdattavat meitä eteenpäin hankkeiden sekä oman työn vaikuttavuuden kertomisessa ja jakamisessa.
Hämeenraitin vaikuttavuustyö lähti liikkeelle kaksi vuotta sitten täysin perusasioista. Mitä vaikuttavuus merkitsee juuri meidän työssämme ja miten kertoisimme siitä mahdollisimman selkeästi muille. Vaikuttavuudella kun on erilaisia mittaamisen tasoja ja toisinaan ihmiset puhuvat vaikuttavuudesta tarkoittamatta kuitenkaan toistensa kanssa samaa asiaa. Nämä haasteet piti ensin voittaa ja vasta sitten pääsisimme työstämään itse vaikuttavuutta yhdessä.

Käy lukemassa vaikuttavuudesta Hämeenraitin sivuilla ja lataa oppaat käyttöösi.

 

Hämeenraitti on maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä. Hämeenraitissa kerromme hanke- ja yritysuutisia maaseudulta sekä tiedotamme maaseutuohjelmasta ja sen tuomista rahoitusmahdollisuuksista Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella. Hämeenraitti II –viestintähankkeen rahoittaa Hämeen ELY-keskus ja hallinnoijana toimii Linnaseutu ry. Käytännössä hanke on Hämeen ELY-keskuksen ja viiden hämäläisen Leader-ryhmän yhteishanke.