Leader-rahoitusta Lammin liikenneympyrän taideteoksen toteutukseen

Lammilla Vääksyntien ja Mommilantien risteyksessä olevan liikenneympyrän kunnossapidon vastuuongelmat ovat olleet lammilaisten murheena jo vuosia. Nyt asiaan on saatu muutos. Hämeenlinnan kaupunki kunnostaa ympyrän pohjan, ja Lammin kotiseutu- ja kulttuuriyhdistys Lykky ry on ottanut asiakseen koko Lammin keskustan ilmettä kohentavan taideteoksen toteuttamisen.

Taideteoksen suunnittelee paikallinen taiteilija ja hankinta tehdään yhteistyössä useiden lammilaisten yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Kunnostettu, siisti ja taiteellisesti kaunis liikenneympyrä tulee ilmentämään koko keskustan elinvoimaisuutta ja yhteisöllisyyttä. Teoksen suunnittelun lähtökohtana on paikallisuus, “Lammin mahti, pellava ja sahti.”

Jäämme innolla odottamaan, millainen taideteos tulee olemaan. Onnea hankkeeseen koko Lammin pitäjä!

Mukana hankkeessa ovat Lammin Lykyn lisäksi mm. Lammin Sahti, Lammin Betoni, Lammin Ikkunat ja Ovet, Lapamixer

Tutustu kotiseutuhenkisen kulttuuriyhdistyksen toimintaan: https://www.lamminlykky.fi/