Eurooppapäivän viettoa Hämeenlinnassa 9.5.2022

Europe Direct Häme ja Pirkanmaa, Hämeen Eurooppanuoret ja Eurooppalaisen Suomen Hämeen alueyhdistys viettävät Eurooppapäivää Kaurialan lukion aulassa kello 8–12. Erottajakatu 5, 13130 Hämeenlinna.

Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen on tavattavissa pisteellä kello 8.30–9.30.

Tervetuloa keskustelemaan Euroopan unionista sekä tutustumaan Europe Direct -tietopisteen, Hämeen Eurooppanuorten ja Eurooppalaisen Suomen toimintaan. Osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa Wanaja Festival -lippuja! Tarjoamme myös kahvia ja pientä aamupalaa.

Eurooppapäivän päätapahtumaa vietetään 9.5. keskustakirjasto Oodissa ja verkossa: www.eurooppapaiva.fi

Tutustu: EUROPE DIRECT Häme & Pirkanmaa
Hämeessä ja Pirkanmaalla toimiva EUROPE DIRECT kuuluu Suomen EUROPE DIRECT -verkostoon, joka puolestaan on osa Euroopan laajuista keskusten verkostoa. Keskusten tarkoituksena on lisätä vuorovaikutusta EU:n päätöksentekijöiden ja kansalaisten välillä sekä kannustaa kansalaisia osallistumaan keskusteluun EU:n tulevaisuudesta. Verkostoa hallinnoi Euroopan komissio.