Stall Forsström sai Leader-rahaa maanrakennustöihin

Stall Forsström Oy on monipuolinen hevosalan yritys Janakkalasta. Tuoreen hevostilan suurin vahvuus tulee olemaan hevosten nykyaikaiset ja hyvät pihattopuitteet, jotka mahdollistavat hevosten lajinomaisen käyttäytymisen. Yritys tarjoaa myös hevoskoulutusta ongelmatilanteisiin esimerkiksi lastauksessa, kengityksessä ja käytösongelmissa. Palveluita Stall Forsström tarjoaa kaiken ikäisille ja tasoisille hevosihmisille sekä heidän hevosystävilleen.

Linnaseudun rahoittaman Leader-hankkeen aikana tilalla tehdään maanrakennustöitä ja mm. muokataan pihattoalueita hevosille turvallisiksi ja aktiivisuutta lisääviksi.

Voit tutustua Stall Forsströmiin esimerkiksi Keski-Hämeen julkaisussa (tilaajille.)

Hanke on saanut rahoituspäätöksen päättyneen ohjelmakauden aikana. Uusia hankkeita voidaan rahoittaa aikaisintaan keväällä 2023.