Avoimet kylät lauantaina 10.6.

Suomen suurin kylätapahtuma Avoimet kylät -päivä järjestetään lauantaina 10.6.2023. Valtakunnallisesti mukana on 630 tapahtumaa! Tutustu  tapahtumaan ja katso eri tapahtumat tapahtumakartasta sivustolla www.avoimetkylat.fi.

Päivän tavoitteena on lisätä kylämatkailua ja tuoda parrasvaloihin erilaisten kylien vahvuuksia ja monipuolista toimintaa. Päivän mahdollistavat kyläyhteisöt ja -aktiivit, Suomen Kylät ry ja maakunnalliset kyläyhdistykset. Hämeen Kylät ry koordinoi päivän järjestelyjä Kanta-Hämeessä.

Kanta-Hämeestä ovat mukana Alvettula, Etelä-Hattula, Haminankylä, Hauhontausta, Hikiä, Iittala, Järventausta, Kaloinen, Lautsia, Lepaa, Letku, Liesjärvi, Läyliäinen, Matku, Mommila, Nummenkylä, Palikkala, Peräjoki, Pilpala, Pirttikoski, Porras, Ryttylä, Salonkylä, Sappee, Sattula, Susikas, Tyrvännönniemi, Vihavuosi, Vojakkala, Vähikkälä ja Ypäjänkylä.

Tervetuloa ihaniin kyliin! Vieraile, ota kuva ja saa se sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #AvoimetKylät #YlpeydelläKylästä #TeeSeKylillä.

Tutustu Kanta-Hämeen kylätapahtumiin tarkemmin Hämeen kylien sivulla.

Auringonkukkapeltotausta, jonka päällä Hämeen kylät -logo ja Avoimet kylät 2023 -logo