Kumppanuuden Hattulalle tukea Linnaseudulta

Hattulan kunnan Kumppanuuden Hattula -hankkeen tavoitteena on lisätä ja monipuolistaa kunnan ja yhdistysten yhteistyötä. Väestön ikääntyessä ja ihmisten sitoutumisen tavan muuttuessa yhdistyskentän haasteet kasvavat. Näihin haasteisiin haetaan ratkaisua kehittämällä yhdistysten toimintaa suunnitelmallisemmaksi, uudistamalla sitä ja edistämällä yhteistyötä sekä yhdistysten kesken että kunnan kanssa. Kehittämistyössä huomioidaan myös poikkeusolojen tarpeisiin varautuminen ja naapuriverkostot. Osana hanketta mm. aktivoidaan yhdistyksiä luomaan yhdistysstrategioita ja kyläsuunnitelmia. Tavoitteena on myös koota yhdistysten resurssipörssi.

Hienoa, että Hattulan kunta toimii hankkeessa yhdistysten yhdistäjänä ja sparraajana!

Hanke jatkaa osin Hattula yhdessä -hankkeen työtä yhdistysten parissa.