Uima-allasosasto kuntoon Leaderin avulla!

Tapaturma- ja sairausinvalidien liiton Vähäjärven lomakodin uima-allasosastoa ollaan remontoimassa yhteisölliseen käyttöön. Vähäjärven lomakoti haluaa toimia lähiasukkaiden ajanviettopaikkana ja olohuoneena. Korjaushankkeen myötä Lautsian ja sen lähiympäristön kyläläiset saavat käyttöönsä uimahallin. Hanke parantaa paikallisten asukkaiden, niin nuorten kuin vanhojenkin, liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Yhdessä kahvila- ja ravintolapalveluiden kanssa paranevien palveluiden toivotaan houkuttelevat kylälle uusia asukkaita ja lomalaisia, mikä parantaa kylän ja muiden lähikylien yritystoiminnan kannattavuutta.

Alvettulan seutu kuuluu Hämeen kylien Uusia asumisratkaisuja kyliin -hankkeeseen. Lomakodin yhteistyö paikallisten yhdistysten kanssa on tiivistynyt mm. kylätalkoiden ja Hauhon kesäteatterin myötä.

Onnea ja yhteistyötä Lautsiaan!