Vilkkilän Kyläyhdistykselle rahoitusta seurantalon vesikattoremonttiin

Lammilainen Vilkkilän kyläyhdistys on perustettu vuonna 1920 nimellä Vilkkilän nuorisoseura. Nimi vaihtui nykyiseen muotoonsa vuonna 2014.

Hirsirunkoinen seurantalo on siirretty nykyiselle paikalleen kahdessa osassa. Nyt rahoitettavan kattoremonttihankkeen on tarkoitus pidentää seurantalon käyttöikää ja turvata talon rakenteita. Talon kunnostus parantaa kylän yhteisöllisyyttä entisestään. Talo on yhdistyksen aktiivisessa käytössä erilaisissa tapahtumissa kuten esimerkiksi Vilkkilän kissanpäivät -laskiaisriehassa, Vilkkilän avoimet puutarhat ja Vilkkilän maalaistori -tapahtumissa. Lisäksi seurantalolla järjestetään yhteistyössä eri tahojen kanssa mm. kauneimmat joululaulut, kinkerit ja ympäristötalkoot.

Yhteisölliset tilat ovat Linnaseudun toimialueen tärkeitä kohtaamispaikkoja. Toivotamme onnea talon kattoremonttiin!